Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان خصوصی سازی از ثبت نام جاماندگان سهام عدالت و تعیین افراد مشمول تا پایان خرداد امسال خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، حسین قربان زاده در نشست خبری معرفی همایش پیش روی سازمان خصوصی سازی درباره بررسی واگذاری های انجام شده در ۲۰ سال اخیر گفت: در این رویداد با شناسایی نقاط ضعف آسیب ها، روش های بهینه را تعیین خواهیم کرد و برای اولین بار است که دولت و حاکمیت در یک رویداد، کل آنچه که واگذار کرده را (چه شرکت هایی که به صورت کنترلی و چه به صورت خرد و تدریجی) مورد ارزیابی قرار می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری این رویداد در ۹ حوزه نفت، نیرو، پتروشیمی، بانک و بیمه، کشاورزی، صنعت، صنایع معدنی، راه و شهرسازی و خدمات اظهار داشت: علاوه بر حضور روسای قوا در این رویداد از کشورهای خارجی نیز متخصصان خصوصی سازی از جمله ویلیام مگینسون نظریه پرداز مطرح خصوصی سازی در دنیا و جیسون هریس نماینده بانک جهانی به ارائه مقاله خواهند پرداخت.

قربان زاده درباره سهام باقیمانده دولت در شرکت ها، گفت: ۳۰۰ شرکت هستند که دولت سهامدار آنهاست و واگذار نشده اند. اما بخش عمده ای از آنها زیان ده هستند و بضاعت واگذاری ندارند.

رئیس سازمان خصوصی سازی با اشاره به لزوم تفکیک مالکیت از مدیریت در واگذاری های گذشته گفت: به جای آنکه هر دوی مالکیت و مدیریت یک جا واگذار می شد، باید ابتدا مدیریت شرکت دولتی به افراد متقاضی داده می شد و در صورتی که می توانستند توانایی خود را اثبات کنند به تدریج مالکیت نیز به متقاضی داده می شود. این روند قرار است امسال در واگذاری ها اعمال شود. در حال حاضر شرکت هفت تپه در قالب پیمان مدیریت واگذار شده و قرارداد آن تا ۳۱ تیر است و مشخص نیست پس از آن فعالیت آن شرکت به چه صورت خواهد بود.

قربان زاده درباره آخرین وضعیت سهام عدالت اظهار داشت: براساس قانون بودجه امسال دولت مکلف به واگذاری سهام عدالت به همه افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی است که این سهام را ندارند. همچنین سایر افراد تا دهک ششم نیز کارگروهی با همکاری معاونت رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل می شود تا ساز و کار شناسایی افراد مستحق دریافت سهام عدالت را تعیین کند.

وی افزود: ملاک تشخیص افراد مشمول سامانه جامع بانک اطلاعات رفاه ایرانیان وزارت تعاون است. تا پایان خرداد این ارزیابی را خواهیم داشت که چه کسانی مشمول ثبت نام جاماندگان سهام عدالت باشند.

معاون وزیر اقتصاد بیان کرد: در سری اول ثبت نام سهام عدالت، شغل افراد ملاک بررسی قرار گرفت. مانند رانندگان تاکسی یا خادمان مساجد و این نحوه انتخاب افراد سبب شد تا کسانی که در دهک دهم هستند، سهام عدالت بگیرند اما کسانی که استحقاق دارند نتوانند این سهام را دریافت کنند.

قربان زاده درباره بازگشایی نمادهای سهام عدالت استانها اظهار داشت: مرجع اصلی تعیین مقررات سهام عدالت شورای عالی بورس است و کارگروهی ذیل این شورا در حال تشخیص شرکت های سهام عدالت استانی که نماد آنها در حال حاضر بسته است اما باید باز شود.

وی خاطرنشان کرد: از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ به بعد آن دسته از شرکت های سهام عدالت استانی که مجامع آنها برگزار نشده از سوی شورای عالی بورس، اعضای هیئت مدیره شان تعیین می شود.

معاون وزیر اقتصاد درباره نحوه بازپس گیری برخی شرکت های واگذار شده تأکید کرد: تنها مرجع تصمیم گیری برای فسخ یا تمدید قرارداد شرکت های دولتی واگذار شده، هیئت داوری واگذاری است. با این حال بیشترین اصرار ما بر رفع مشکلات شرکت های واگذار شده، استفاده از روش هایی است که به بهبود وضعیت شرکت ها منجر شود و آخرین گزینه ما بازپس گیری و فسخ قرارداد واگذاری شرکت است. به دنبال آن هستیم تا جایی که ممکن است واگذاری ابطال نشود.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: سازمان خصوصی سازی ، حسین قربانزاده ، سهام عدالت ، بانک جهانی ، شورای عالی بورس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی حسین قربانزاده سهام عدالت بانک جهانی شورای عالی بورس سازمان خصوصی سازی قربان زاده سهام عدالت واگذار شده ثبت نام شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۲۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود

به گزارش خبرنگار، حسن محمدی ادیب ظهر سه‌شنبه در بازدید از خانه‌های تاریخی اردبیل اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی برای احیا و ساماندهی بناهای تاریخی استان با مشارکت بخش خصوصی و واگذاری از طریق صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی، فراخوان مزایده یکی دیگر از بناهای تاریخی اردبیل توسط این صندوق منتشر شد.

وی خاطرنشان کرد: واگذاری خانه تاریخی آصف اردبیل از طریق فراخوان مزایده سرمایه‌گذاری در مرمت، احیا، نگهداری و واگذاری حق بهره‌برداری از بناهای تاریخی منتشر شده از سوی صندوق توسعه و احیا انجام می‌شود و متقاضیان تا ۱۷ اردیبهشت ماه فرصت شرکت در این فراخوان را دارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با اشاره به برنامه‌ریزی برای واگذاری سایر بناهای تاریخی استان، بیان کرد: با توجه به اینکه واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی راه حلی مناسب برای مرمت و احیای این بناها است، در سال ۱۴۰۲ بهره‌برداری از ۴ بنای تاریخی استان به بخش خصوصی واگذار شد و امسال نیز سایر بناها به مرور در لیست واگذاری قرار می‌گیرند.

محمدی ادیب ادامه داد: علاقمندان و متقاضیان سرمایه‌گذاری در این بنای تاریخی می‌توانند برای شرکت در مزایده به سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) مراجعه کنند.

کد خبر 6093206

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • خانه تاریخی آصف اردبیل واگذار می‌شود
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟